Retourneren, ruilen en garantie
  • Internationale gratis verzending voor alle bestellingen vanaf 49€
  • Veilige betalingen
  • 365 dagen retourbeleid

Retourneren, ruilen en garantie

Wij willen dat je helemaal tevreden bent met het product of de producten die je van ons gekocht hebt. Als je via de website bestelt, heb je het recht om je aankoop ongedaan te maken, ongeacht reden, binnen 365 dagen na ontvangst van het product. Als je gebruikt maakt van je retourrecht en het product naar ons terug moet sturen, gebruik dan alsjeblieft het retouradres hieronder.

Je moet het product zonder onnodige vertraging en onder alle omstandigheden uiterlijk 365 dagen nadat je het bericht tot terugroeping hebt ontvangen, terugsturen. Stuur alsjeblieft de paklijst met het ordernummer mee en retourneer het product in de originele verpakking. Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Je kunt je bestelling binnen 365 dagen retourneren. Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Let erop dat geretourneerde producten alleen volledig terugbetaald worden als ze in originele staat zijn, inclusief labels en verpakking etc.

 

 

RETOURNEREN

- Schrijf op de paklijst wat je wilt retourneren.

- Leg de ingevulde paklijst samen met het product / de producten in het pakket en verstuur met gewone post of MyPack Retur naar het adres hieronder. Bij retourneren met MyPack Retur: Om het pakket naar ons te versturen, moet de naam van de klant als ontvanger aangegeven staan en ICANIWILL AB als afzender.

 

RUILEN

- Schrijf op de paklijst wat je wilt ruilen en voor welke maat je wilt ruilen.

- Leg de ingevulde paklijst samen met het product / de producten in het pakket en verstuur met gewone post of Retur naar het adres hieronder. Bij retourneren met MyPack Retur: Om het pakket naar ons te versturen, moet de naam van de klant als ontvanger aangegeven staan en ICANIWILL AB als afzender.

- Let erop dat je niet twee verschillende producten om kan ruilen.

 

Retouradres:

 

ICANIWILL AB

C/O Bonver Logistics

Gåshaga brygga 1

181 85 Lidingö

Zweden

 

Vereisten voor goedgekeurde retouren:

 

  •       De retourzending moet uiterlijk 365 dagen vanaf het moment dat je je bestelling in ontvangst hebt genomen bij ons aangekomen zijn
  •       Het product / de producten moet(en) in originele staat zijn (met label, vrij van luchtjes, vrij van dierenharen, zonder slijtage, zonder vlekken etc.).
  •       Wij accepteren geen geretourneerd ondergoed en sokken waarvan eventuele verzegeling is verwijderd of gebroken en ook niet wanneer labels zijn verwijderd.
  •       Bij goedgekeurde retouren wordt het bedrag op dezelfde manier terugbetaald als je betaald hebt. Als je per factuur betaald hebt, wordt deze gecrediteerd.
  •       Terugbetaling vindt pas plaats nadat de retourzending door ons ontvangen en goedgekeurd is.

 

GARANTIES

Indien een product een fout bevat, vragen wij je om een foto met informatie over je bestelling naar onze klantenservice te sturen via dit formulier, dan helpen wij je verder.

 

ACTIES

Als je ervoor kiest om één of meerdere producten te retourneren die je tijdens een actie hebt gekocht waarbij je ook een gratis product ontving, moet ook het gratis product geretourneerd worden in ongeopende / oorspronkelijke verpakking. Indien je ervoor kiest om het gratis product te houden, sturen we je een factuur voor de waarde van dit product.

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.nl