ICIW Stories
  • Internationale gratis verzending voor alle bestellingen vanaf 49€
  • Veilige betalingen
  • 365 dagen retourbeleid

ICIW Stories

Ung cancer - Kraftsamlingen

This weekend was Ung Cancer's annual gathering for its members - Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen is one of Europe's largest meeting places for young adult cancer sufferers. A weekend filled with fellowship, laughter, tears, inspiration and friendship. A weekend for young adult cancer sufferers and relatives is gathering to gather strength together.

In addition to the community this weekend, entertainment, workshops and insider lectures are also offered. Our founder Gustaf Ollas, along with others, lectured to boost and motivate the members.


Lofoten

De actieve levensstijl waar bij ICANIWILL voor staan, bestaat uit reizen en activiteiten voor onze gezondheid. In Noorwegen vind je de mooie plaats die bekend staat als Lofoten, en in voorbereiding op de lancering van nieuwe producten in juli hadden we de mogelijkheid om deze magische plaats te bezoeken voor foto- en filmwerk. Hier op ICIW Stories kun je lezen over toekomstige releases, inspiratie voor reizen, videomateriaal en inspiratiefoto’s. Nu presenteren we je: ICIW in Lofoten.

 

 

Black / Golden Limited Edition

Toen ik dit bedrijf begon, was ik bezeten van Limited Editions. Mijn oorspronkelijke idee was om producten te verkopen met een handgeschreven nummer op elk kledingstuk, met een persoonlijke brief van mij aan de klant. Dat werkte in het begin bij de eerste producten, maar ik zag al snel in dat dit op de lange duur niet vol te houden was met de groei die we doormaakten, en het concept werd toen aangepast zodat het behapbaar bleef. Vandaag de dag maken we veel producten in grote oplages, maar sommige producten willen we nog steeds speciaal houden.

De Zwart / Goud-collectie is een ode aan onze roots en hoe we in het begin werkten. Deze keer hebben we het concept iets verder doorgevoerd en om jullie ervan te verzekeren dat jullie uniek zijn hebben we elk kledingstuk genummerd. Je vindt het nummer aan de binnenkant van ieder kledingstuk, 1/100 etc.
 

Waarom nou juist goud?

Wij geloven dat iedereen iets meer goud in zijn leven nodig heeft. Deze Black Golden-kledingstukken zijn gebaseerd op hetzelfde idee als het merk ICANIWILL. Je kunt ervoor kiezen om te denken dat het cliché is, en alleen maar een naam, of je kunt diep vanbinnen graven en voelen hoe je zelf in je levensreis kunt relateren aan ons harde werk en het merk ICIW. Heb je een mijlpaal bereikt, ben je halverwege op weg naar je doel? Geef jezelf een gouden (medaille) kledingstuk, en vier je mijlpalen en bereikte doelen.

 

De Limited Black Golden-serie bestaat uit:

- 100 Hoodies

- 100 Joggingbroeken met gouden borduursel

- 100 Tri-blend T-shirts

- 100 Perform Short shorts

De producten worden 3 Augustus 2018 gelanceerd

Het beste!

 

/Gustaf, oprichter ICIW

Samenwerking met Ung Cancer

Ung Cancer is er voor jongvolwassenen die zelf kanker hebben of die dicht bij iemand met kanker staan. Ung Cancer bestaat uit duizenden leden tussen de 16 en 30 jaar en is een ideële, onafhankelijke organisatie zonder politieke of religieuze binding.
 
Ung Cancer is er voor haar leden door middel van psychosociale steun en om het gat te vullen dat vaak ontstaat tussen het ziekenhuis en het leven daarbuiten. Ze creëren ontmoetingsplaatsen en mogelijkheden voor gemeenschap in een tijd waarin het makkelijk is om je helemaal alleen op de wereld te voelen. Ze geven economische steun aan mensen die het vanwege kanker moeilijk vinden om rond te komen. Ze steunen leden in hun rehabilitatie en maken de weg vrij. Ung Cancer informeert over jongvolwassenen die met kanker leven om vooroordelen te bestrijden, angst te verminderen en te inspireren tot verandering. Ze debatteren over vragen die de doelgroep aangaan om verandering in de zorg en de samenleving te bewerkstelligen.
 
Voor onze samenwerking tussen ICIW en Ung Cancer hebben we leggings voor zowel dames als heren ontwikkeld, en €10 per verkocht paar gaat rechtstreeks naar de werkzaamheden van Ung Cancer. 
 
  
Samen met Ung Cancer kunnen we er voor elkaar zijn, vandaag en voor altijd. <3
 

Welkom

 
Welkom bij ICANIWILL Stories, of zoals wij nu vaak zeggen, ICIW Stories
 

Mijn naam is Gustaf en ik droom als sinds ik in 2012 het bedrijf startte over het hebben van een eigen lifestyle-merk. Een merk dat aansluit bij de mensen die diep van binnen geloven in de mogelijkheid om het leven dat ze willen leiden zelf te creëren.

Toen ik na mijn studie economie tijdens mijn eerste kantoorbaan na zat te denken over wat mijn drijfveren waren en hoe ik mijn leven wilde leiden, zag ik al snel in dat de ingeslagen weg voor mij niet de juiste was.

Voor mij was de keuze makkelijk. Het leven is te kort om je dagen door te brengen met het doen van dingen die je niet dichter bij je doelen brengen. Zo gezegd, zo gedaan en na een slapeloze week met eindeloze schetsen voor de opzet van het bedrijf, diende ik mijn ontslag in bij mijn baan en mijn enige vaste inkomsten. Een ontzettend eng en groot besluit, maar het beste wat ik ooit in mijn leven gedaan heb. Nu breng ik mijn tijd door met het doen van dingen waar ik een passie voor voel en ik weet dat ik mijn doelen zal bereiken. Ik ben er nog niet, maar ontzettend veel dichterbij dan als ik die dag niet had besloten om mijn hart te volgen. 

 

ICIW maakt een mooie reis en ik heb het geluk die reis mee te maken als oprichter en directeur. We willen het geloof dat wij hebben verspreiden zodat meer mensen die lastige beslissingen durven te maken, want wij geloven dat dat is hoe je groeit.

Ben je het met ons eens? Geloof je in onze visie? Ja, dan is de kans dat je onze kleding leuk zult vinden extra groot.

Elk kledingstuk dat we verkopen is een resultaat van mijn passie om te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Bijna vijf jaar geleden wist ik niet meer over de kledingbranche en -productie dan wat de meeste mensen weten, maar ik was er van overtuigd dat ik dingen kon leren en iets kon maken wat goed was.

Hier bij Stories is ons idee dat je onze kleding kunt bekijken in de omgeving waar ze voor gemaakt zijn, een platform waar onze klanten, samenwerkingspartners en vrienden doen waar ze gelukkig van worden en wat ze dichter bij hun doel brengt.

 
Welkom in een ICIW-wereld waarin iedere Story gemaakt is door mensen die de gok gewaagd hebben.
 

Het beste,

Gustaf en de ICIW-familie

CategorieŽn

Laatst

ARTIKEL 1 OF 5.1 2 3 4  Volgende »  | Toon alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.nl