HET OVERZICHT

ICIW Black Week begint op donderdag de 16e! We hebben alles wat je moet weten bij elkaar gezet zodat je je kunt voorbereiden en de beste aankopen kunt doen zodra de uitverkoop begint!
Als je algemene vragen hebt, kun je ook onze Veelgestelde vragen raadplegen.

Laat de Black Week beginnen!

Wanneer begint de ICIW Black Week?
ICIW Black Week 2023 begint op donderdag de 19e om 19:00 CET.
Wanneer eindigt het? De verkoop duurt tot en met Cyber Monday op de 27e november om 23:59 uur.
Als de uitverkoop voorbij is, is het voorbij, dus mis deze kans niet om je beste aankopen van het jaar te doen!

Wat wordt er afgeprijsd tijdens de Black Week?
Er zal 20-70% korting zijn op ALLES op de site. Dus al onze producten uit alle collecties worden tot 70% afgeprijsd.
Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat snappen we, maar het is echt waar.

Ik ben voor het eerst klant bij ICIW, zijn de producten maatgetrouw?
Tenzij anders beschreven in de productomschrijving, zijn al onze producten maatgetrouw. Mocht je twijfels hebben, raadpleeg dan onze maattabel op de productpagina.

Hoe bereid ik me voor?
Het beste is om je tijdig voor te bereiden en je aankoop te plannen. Wij raden je aan de website van tevoren te bekijken, zodat je weet welke producten je wilt hebben en snel kunt zijn zodra de uitverkoop begint.
Veel van onze producten raken snel uitverkocht, dus wacht niet te lang; als ze eenmaal uitverkocht zijn, zijn ze uitverkocht.

BESTELLINGEN EN AANKOPEN

Kan ik artikelen reserveren?
Je kunt geen artikelen reserveren voordat de aankoop is gedaan. Het toevoegen van artikelen aan het winkelmandje betekent niet dat ze worden gereserveerd. Als je iets wilt hebben, moet je het pakken; je spullen zijn pas van jou als de aankoop is voltooid.

Wanneer kan ik een orderbevestiging verwachten?
Vanwege de grote vraag tijdens de Black Week kan er wat vertraging optreden bij de bevestiging van je bestelling. Als de aankoop op de website gelukt is, zou de bevestiging naar je onderweg moeten zijn. Houd er rekening mee dat het tot een uur kan duren voordat je deze ontvangt. Vergeet bij het zoeken naar de e-mailbevestiging niet om ook je spammap te controleren.

Hoe lang duurt het voordat ik iets van de klantenservice hoor?
Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben of een probleem kunt ondervinden tijdens de Black Week. Onze fantastische klantenservice werkt dag en nacht om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Houd er rekening mee dat dit een van onze drukste weken van het jaar is en dat de reactietijd iets langer kan zijn dan normaal. Maar geen paniek, we werken zo hard als we kunnen om je zo snel mogelijk te antwoorden <3

Kan ik mijn bestelling wijzigen na de aankoop?
Zodra een bestelling is geplaatst, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen. Dit geldt ook voor het toevoegen van een kortingscode, het wijzigen van de kleur of de maat van een artikel, het verzendadres en de verzendmethode.

Wat is het retourbeleid?
Natuurlijk is het kopen van kerstcadeaus tijdens de Black Week een geweldig idee! Daarom verlengen wij ons retourbeleid voor producten die tijdens de Black Week zijn gekocht tot de 31e januari 2024.

VERZENDING

Wanneer ontvang ik mijn Black Week-bestelling?
Vanwege de grote vraag tijdens de Black Week kan het iets langer duren voordat bestellingen worden verzonden. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Houd er wel rekening mee dat het een paar dagen langer kan duren dan normaal.

Je ontvangt een bevestiging met een traceercode zodra je bestelling is verzonden. Wij adviseren je aan om na de verzending contact op te nemen met de gekozen vervoerder voor meer informatie en de verwachte leveringstermijn.

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stuur ons een bericht, dan nemen wij contact met je op!