Integriteitsbeleid
  • Internationale gratis verzending voor alle bestellingen vanaf 49€
  • Veilige betalingen
  • Meer dan 11.000 beoordelingen
  • 365 dagen retourbeleid

Integriteitsbeleid

Ongeacht of je een particuliere klant of een bedrijf bent, is je keuze voor ons gebaseerd op vertrouwen. Het is voor ons in alles wat we doen belangrijk om dit vertrouwen in stand te houden, ook op het gebeid van integriteit en gegevensbeveiliging.

 

Vragen over integriteit en gegevensbeveiliging en hoe wij als bedrijf informatie over jou als klant hanteren worden steeds belangrijker met de groei van e-commerce en hoe deze voor velen een dagelijkse realiteit is geworden. In lijn met deze ontwikkelen voelen ook steeds meer mensen een bezorgdheid, maar vooral ook een nieuwsgierigheid, rond hoe informatie over hen verwerkt wordt.

 

Wij geloven er ten zeerste in om geheel transparant tegenover jou als klant te zijn en altijd exact te vertellen hoe het zit als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens en hoe wij ons opstellen tegenover over integriteits- en gegevensbeveiligingsvragen. Dit is dan ook de reden dat wij hier op deze pagina informatie verzameld hebben, zodat je onze beslissingen kunt begrijpen en je veilig kunt voelen met hoe wij deze vragen behandelen.

 

Voor ons is onze houding niet zo ingewikkeld ? we kunnen het simpelweg samenvatten in vier belangrijke punten:

  • Wij verwerken jou en al jouw gegevens met veel respect, discretie en voorzichtigheid en denken voortdurend risicobewust na over hoe wij jouw integriteit kunnen beschermen in relatie tot hoe wij onze diensten en systemen ontwikkelen.
  • Wij geven alleen gegevens over jou als klant aan de bedrijven die nodig zijn zodat jij kan bestellen, betalen, en om je producten thuisbezorgd te krijgen.
  • Je hebt het recht om op ieder moment een registeruittreksel aan te vragen over de gegevens die wij over je verzameld hebben. Je hebt ook het recht om je gegevens te laten wijzigen of wissen indien je dat wilt.
  • Wij staan altijd open voor jouw meningen en ideeën. Neem contact met ons op via e-mail, Facebook of Instagram zodra je iets niet zeker weet of vragen voor ons hebt. Onze deur staat altijd voor je open!

 

De basis van onze betrokkenheid bij integriteits- en gegevensbeschermingsvragen ligt in ons respect voor jou als klant en in het vertrouwen dat je ons geeft door ons als bedrijf te kiezen.

 

/Jouw ICIW-familieClick here for terms & conditions for #yesicaniwill

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.nl