Ondergoed

Je ondergoed is net zo belangrijk als de rest van je sportkleding. Onze sportsokken houden je gedachten bij het sporten en niet bij het zweten. Onze sokken van hoge kwaliteit zijn extreem ademend. Ze zijn er in een aantal uitvoeringen met verschillende functies, zodat je altijd de juiste sok voor jouw behoeften vindt. ICANIWILL-ondergoed tilt comfort naar een nieuw niveau. Ons trainingsondergoed is er in Naadloos en Onzichtbaar en past niet alleen perfect tijdens je training, maar verbergt ook alle sliplijnen. Ons hoogwaardige, ademende ondergoed behoort tot de favorieten van onze klanten. Bekijk onze selectie trainingsondergoed en sportsokken!

Dames Ondergoed

Ons ondergoed is functioneel en comfortabel, houdt je warm en voert vocht af tijdens je training.
De sokken en het ondergoed van ICANIWILL zijn zowel ademend als geventileerd.Ons Invisible ondergoed is gemaakt van licht, zacht materiaal dat de bewegingen van je lichaam volgt zonder lijnen te vertonen.Het Invisible string-ondergoed is net zo comfortabel als de Invisible hipster.Ons Naadloze ondergoed is gemaakt van zacht materiaal, speciaal met het oog op onze trainingspanty's.
De CoolPlusT in onze Perform sokken houden je voeten koel, zelfs tijdens de meest intensieve training.En de antislip siliconen strip in onze Invisible sokken helpt je sokken op hun plaats te houden.Met andere woorden, het assortiment trainingskleding van ICANIWILL heeft een heleboel slimme eigenschappen die volledig geschikt zijn om te trainen.