Soft Thong 3-pack White

20€

25€

3-pak strings.

Maat

Technische aspecten

3-pack
Dit materiaal is superzacht en voelt aan als een 'tweede huid'. Het is iets kwetsbaarder, dus wees voorzichtig met apparatuur en oppervlakken die wrijving kunnen veroorzaken en de stof kunnen beschadigen.

Wasserij: Wassen op maximaal 40°C. Gebruik geen wasverzachter bij het wassen. Niet drogen in de wasdroger. Wassen met soortgelijke kleuren.

Artikelnr.: 13226-002

We willen je bestelling zo snel mogelijk bestellen. Als je je bestelling vóór 13:00 plaatst, sturen we je bestelling nog dezelfde dag! Denk eraan dat de levertijd langer kan zijn tijdens drukke periodes of feestdagen. Bij de kassa zie je exact welke prijzen en bezorgopties gelden voor jouw bestelling. De prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW. Al onze prijzen worden exclusief verzendkosten getoond. De verzendkosten worden aan de prijs toegevoegd en door de klant etaald. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces. Retourneren mogelijk binnen 30 dagen en gratis inruilen. Retourzenden zonder inruilen voor een nieuw product kost €7.50. Retourzendingen gebeuren via dezelfde vervoerder als uw bestelling.

Omschrijving

3-pak strings. Soft Thong is een string die even comfortabel is in de sportschool als bij dagelijks dragen. Het dunne materiaal maken ze bijna onzichtbaar om VPL te voorkomen. Zacht en comfortabel materiaal dat goed ademt. Gebruik een waszak om onnodige beschadigingen in de was te voorkomen.

- 70% Nylon 30% Spandex
- Goede ademendheid
- 3-pak